Hyppää pääsisältöön

Palaute

Haluatko antaa palautetta toiminnastamme? Ole hyvä ja lähetä meille terveisesi täyttämällä palautelomake. Palautteesi on meille erittäin tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme entistäkin paremmaksi. Otamme mielellämme vastaan myös kehitysehdotuksia.
Lähetä palautetta

Ohjelmapalvelut ja lisätietoa ravintoloista

Haluatko tietää meistä vielä jotain, mitä et näiltä sivuilta löytänyt? Jos esimerkiksi haluat lisätietoja tuotteistamme, ole hyvä ja lähetä meille tiedustelusi.

Mikäli sinulla on ehdotuksia bändeistä tai haluat lähettää ohjelmapalvelutarjouksen, käytäthän alla olevaa lomaketta. 

Lähetä sähköpostia Wanhaan Mestariin

 

Yhteydenotto erimielisyystilanteissa 

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan asiakkaamme kanssa. Jos erimielisyyttä ei kuitenkaan saada soviteltua yhdessä, voitte olla yhteydessä valtakunnalliseen maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tämän jälkeen asian voi saattaa tarvittaessa edelleen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1499 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1503 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1503 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1503 Virhe | Wanha Mestari

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.